Online marketing

Online marketing bestaat uit een aantal aspecten waaronder SEO en SEA. SEO staat voor Search engine optimization. Of terwijl jouw website zo neer zetten dat Google of Bing of een andere zoekmachine van je website gaat houden.

Dit kan je doen door de structuur van de website dus de code sterk neer te zetten. Dit zodat de zoekmachine jouw website goed kan lezen(crawlen).

Ook is het belangrijk in de teksten de juiste zoekwoorden te gebruiken en deze op de juiste manier in je tekst te verwerken. Dit zodat niet alleen de zoekmachine je tekst snapt maar ook je bezoeker.

SEO is het creëren van gratis bezoekers. Hier wil je dus zoveel mogelijk in kunnen behalen.

Buiten SEO is er ook nog de term SEA. SEA staat voor search engine advertising. Of terwijl adverteren via de zoekmachines.

Adverteren via de zoekmachines kan via adwords. Op deze manier plaatst je advertenties in bijvoorbeeld Google. We kijken hier naar de zoekwoorden die voor jouw business van toepassing zijn, waar we op gevonden willen worden en waar we dus conversies mee willen behalen.


Wil jij de tips van Pixelgenie zien om jouw pagina hoger te laten scoren in de zoekresultaten? Kijk dan hier naar het artikel "Hoger komen in Google".

Ben jij benieuwd wat we kunnen betekenen voor jouw business voor zowel SEO en SEA en wil jij gaan groeien?

Neem dan contact met ons op d.m.v. het contact formulier. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Onlinemarketing